5 tips om meer volgers op Instagram te krijgen

Optimaliseer je Instagram profiel. Begin daarna pas met Instagram volgers kopen. Likes kopen moet je ook even mee wachten tot je je profiel hebt geoptimaliseerd. Instagram volgers kopen en Likes kopen kan je trouwens meerdere keren per maand doen, maar in het begin is het een goed idee om eerst de basis van je IG profiel goed te hebben. Het merendeel van de Instagram profiel bezoeken zijn van nieuwe bezoekers en dat zijn allemaal potentiƫle volgers. Maar je kunt deze bezoekers alleen omzetten in volgers als je profiel aantrekkelijk is. De volgende tips zullen je helpen om dit doel te bereiken.

De eerste stap is het bewerken van je profiel

Zodra je een profiel hebt opgezet kun je de volgende stap nemen om je profiel te optimaliseren. Hier zijn een paar tips die je zullen helpen om de zichtbaarheid van je Instagram profiel te vergroten: Maak een aantrekkelijke profielfoto, kies relevante hashtags, kom in contact met je publiek, kies een camera van hoge kwaliteit die je profielfoto er beter laat uitzien, heb gevoel voor humor en neem jezelf zeker niet te serieus en voeg ook eens wat meer creatieve in het oog springende afbeeldingen toe. Je hoeft niet al deze tips af te lopen voordat je Instagram volgers kopen of Likes kopen tot een van de opties rekent trouwens. 

Maak contact met je followersĀ 

Als je meer echte Instagram volgers wilt krijgen, begin dan met de interactie met je volgers. Het draait allemaal om betrokkenheid en interactie met je volgers; het delen van hun video’s, posts en opmerkingen. Je moet een soort van leuke post te maken en met je kijkers te betrekken. Je kunt ook de interactie aangaan met je volgers door vragen te stellen of constructieve feedback te geven. Jouw video’s zijn de sleutel tot succesvolle content marketing. Als je een product verkoopt dan is video content marketing geweldig. Je moet een boeiende video maken over dat product en deze op je kanaal plaatsen. Zorg ervoor dat je content interessant, relevant, aantrekkelijk en van hoge kwaliteit is. Het zal ervoor zorgen dat uw kijkers de inhoud die je deelt voor een lange tijd zullen onthouden.